7 червня ЦВК офіційно зареєструвала ще чотирьох кандидатів в виборчому окрузі №151. Окрім анонсованих раніше партіями Інни Авраменко («УКРОП») та Івана Близьнюка («Свобода»), офіційними кандидатами стали самовисуванці Олександр Ольшанський та Валерій Пархоменко.

 

7 06 VO 151 CVK zareestruvala kandydata dvijnyka ta sche 3 kandydativphoto1

 

Олександр Ольшанський

самовисування

Народився 9 жовтня 1981 року в місті Червонозаводське Лохвицького району. Проживає та працює в місті Лубни. Обіймає посаду юриста в ТОВ «Лаваль-Авто».

До реєстрації кандидатом в народні депутати розпочав агітаційну діяльність в окрузі – створення позитивного іміджу через ЗМІ, благодійність.

На позачергових виборах народних депутатів у 2014 році балотувався у ВО 151 від «Радикальної партії» - посів третє місце. Нині безпартійний.

Зауважимо, що офіційним кандидатом на сайті ЦВК зареєстрований його однофамілець ВІТАЛІЙ Ольшанський, який наразі не демонструє активності в окрузі.

 

 

 

7 06 VO 151 CVK zareestruvala kandydata dvijnyka ta sche 3 kandydativphoto2

 

Валерій Пархоменко

самовисування

Народився 12 лютого 1970 року в місті Лохвиця Полтавської області. Проживає в Полтаві. Займається приватним підприємством в галузі спорту. Крім цього входить до складу виконавчого комітету Полтавської міської ради. З 2010 по 2014 роки обіймав посаду керівника Апарату та першого заступника голови Полтавської ОДА.

Є головою Полтавської обласної організації партії «Рідне місто». Цікаво, що в середині травня в ЗМІ вийшов матеріал, де за словами Пархоменка заначалося, що кандидатом від партії «Рідне місто» буде Анатолій Попельнюх.

На місцевих виборах 2015 року балотувався від «Рідного міста» до складу Полтавської облради, проте не пройшов. У 2012 році брав участь у парламентських виборах за партійним списком «Партії регіонів» (№167) - не пройшов. З 2010 по 2015 роки був депутатом Полтавської облради («Партія регіонів»).

 

Нагадаємо, згідно з  частиною 9 статті 107 Закону України «Про вибори народних депутатів», 6 червня завершився термін, потягом якого партії мали визначитися зі своїми кандидатами. Про бажання брати участь у виборчих перегонах заявили 11 партій - «Батьківщина»,«БПП «Солідарність», «Радикальна партія Олега Ляшка», «Свобода»,«Відродження», «Правий сектор», «Сила людей»,«Партія простих людей Сергія Капліна»,«Опозиційний блок», «Рідне місто», та «УКРОП».

За коментарями звертайтеся:
Дар’я Черкашина довготерміновий спостерігач у Полтавській області
тел.+38 099 674 45 65,
електронна скринька: cherkashina.darija@gmail.com
Ігор Литвиненко прес-секретар громадського спостереження у Полтавській області
тел.+38 050 406 20 15,
електронна скринька: lytvynenkoigor.pl@gmail.com

Веб-сайт|Фейсбук|Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за проміжними виборами до Верховної Ради 2016 року, які відбудуться 17 липня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.