У п’ятницю, 3 квітня, о 13:30 Громадянська мережа ОПОРА на своїй сторінці у Facebook проведе другий випуск програми “Депутатський день”. Ця програма задумана для того, щоб не втрачати час на карантині й продовжувати шукати відповіді на актуальні питання. Кожну п’ятницю ОПОРА питає народних депутатів України про їхні дії та бачення із розв’язання важливих проблем суспільства.

У цю п’ятницю гостями програми “Депутатський день” стануть народний депутат, голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко та Аліна Загоруйко, заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, голова підкомітету з питань виборів, референдумів та інших форм безпосередньої демократії.

З ними голова правління Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська обговорить ризики перенесення чергових місцевих виборів, майбутнє процесу децентралізації в Україні, перспективи зниження розміру грошової застави на місцевих виборах та внесення суттєвих змін до Виборчого кодексу. Також планується розкрити бачення парламенту щодо регулювання агітації в соціальних мережах.

Розмова з Олександром Корнієнком відбудеться о 13:30. А о 14:00 вийде в ефір Аліна Загоруйко. 

Свої питання ви можете залишити під постом у Facebook, ми їх задамо нашим гостям. 

Приєднуйтесь, буде цікаво.

Попередній випуск програми дивіться за посиланням.