1 вересня року в рамках Днів сталої енергії відбулася еко-виставка «Шляхи формування екологічної культури в дошкільних закладах міста Херсона».

Захід організували задля інформування не тільки дітей, а й дорослих щодо проблеми довколишнього середовища. Зараз скрізь можна почути про важливість сортування та переробки побутових відходів. Саме тому представленні вироби були виготовлені з пластикових пляшок, пластику, пакетів та батарейок.

Під час заходу активісти Громадянської мережі ОПОРА розповіли, як можна застосовувати чисту енергію у побуті та як виховувати у дошкільнят розуміння принципів збереження довкілля.

04 09 17 04

«Зараз не тільки вихователі повинні привчати дітей до корисних звичок. Насамперед це повинні робити батьки. Потрібно розповідати дітлахам про проблему сміття загалом та як з ним поводитись», – зазначила місцева координаторка житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Плакати та брошури з порадами, які отримали учасники заходу, підготовлені в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

За коментарями звертайтесь:
місцева координаторка житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.