25 травня на центральній площі поблизу Міського Саду Одеса зустріла інформаційний тур «Енергонезалежність – наша спільна справа!». Це третє по рахунку та перше місто-мільйонник, куди завітали активісти та експерти провідних природозахисних організацій.

Під час виставки представники громадських організацій розповіли про:

  • зміну клімату та важливість турботи про довкілля;
  • майбутнє відновлюваних джерел енергії та стан національної енергетики;
  • переваги ОСББ як форми управління будинками;
  • технології термомодернізації будівель;
  • інші поради для становлення енергонезалежності України.

26 05 17 04

Активісти також провели низку зустрічей з міською владою, на яких обговорювали локальні проблеми довкілля та піднімали питання місцевих програм фінансування громадян на енергоефективні цілі.

«Тільки спільна робота влади з активною позицією громадян у напрямку енергоефективності дадуть змогу повноцінно розвиватись нашій державі», - переконаний учасник інфо-туру, аналітик житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Дмитро Кузнєцов.

26 05 17 05

У Херсоні та Миколаєві, де громадські активісти побували перед візитом до Одеси, жителі підписали понад 300 петицій до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з вимогою збільшити фінансування на заходи з енергоефективності для українців.

Чи розділяють думку своїх сусідів мешканці Чернівців, Івано-Франківська та Ужгорода, побачимо незабаром по кількості підписаних звернень під час продовження інфо-туру.

Нагадуємо, що тур розпочався 22 травня і триватиме до 31 числа місяця

За коментарями звертайтесь:
аналітик житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Дмитро Кузнєцов
тел.: +38 063 584 49 92