Робоча нарада з приводу підготовки до Днів сталої енергії відбулась 14 вересня у Херсонському міськвиконкомі. На нараді були присутні представники місцевої влади та органів самоврядування, члени громадських організацій, зокрема Громадянської мережі ОПОРА.

14-09-15-003

Очолила нараду заступниця міського голови Інна Трибух. Під час обговорення учасники проаналізували досвід інших міст, у яких Дні сталої енергії вже відбувались. Усім присутнім запропоновали орієнтовний перелік можливих заходів для того, щоб кожен міг внести до нього корективи та висунути власні ідеї.

Так, місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА у Херсоні Аелітта Олійник запропоновала такі акції як велопробіг, відкриття нової велодоріжки, підготовленої до святкувань, проведення серії конкурсів, лекцій та майстер-класів унавчальних закладах.

«Ми повинні зробити заходи, присвячені Дням сталої енергії, настільки гучними, наскільки це можливо. Вони повинні відповідати потребам херсонців різного віку, різних інтересів, бо енергозбереження – це те, що потрібно кожному. Хотілося б приділити достатньо уваги освітнім заходам, роботі з молоддю та дітьми», – прокоментувала робочу зустріч Аелітта Олійник.

Завершуючи нараду, Інна Трибух звернулася до присутніх з проханням мобілізуватися та протягом тижня подати всі реальні пропозиції щодо заходів під час Днів сталої енергії у Херсоні, оскільки до їхнього проведення залишилося лише три тижні.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22