6 серпня у Львові стартували традиційні Міжнародні змагання з велоспорту «Гран-Прі Галичина». Активісти Громадянської мережі ОПОРА також долучилися до масштабного дійства.

07-08-15-19

Міжнародні змагання на велосипедному треку проводяться уже втретє. Це кубкові змагання, які триватимуть до неділі. У змаганнях взяли участь близько 120 осіб з різних країн та областей України.

 «Однозначно, будь-які велосипедні змагання є популяризацією переходу на «зелені» види транспорту, зокрема, на велосипед. Ці змагання – не виключення. Щорічно кількість велосипедистів збільшується у геометричній прогресії. Оскільки я сам їжджу на велосипеді, бачу, як з кожним роком з’являється все більше і більше людей на велосипедах», – наголосив президент Львівської обласної Федерації велосипедного спорту Юрій Моравецький.

«Велосипед – це не лише запорука здоров’я, а й чистоти довкілля. Враховуючи екологічну ситуацію країни, подібні заходи є вкрай необхідними. «Гран-Прі Галичина» – чудовий приклад для кожного міста, як, пропагуючи здоровий спосіб життя, допомогти збереженню навколишнього середовища», – прокоментувала захід місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Ірина Кантарія.

 

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Ірина Кантарія
тел: +38 093 726 36 77