ПРЕС-АНОНС

26 жовтня об 11:30 відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА про перебіг дня голосування на місцевих виборах. Захід відбудеться в Інформаційному агентстві «УНІАН» (м. Київ, вул. Хрещатик, 4).

 

Експерти ОПОРИ підведуть підсумки спостереження за днем голосування, до якого були залучені  більше 3 000 спостерігачів і учасників моніторингу у всіх областях, проінформують про найтиповіші правопорушення та інциденти на виборчих дільницях. Експерти проаналізують діяльність органів та установ, відповідальних за організацію виборів під час процесу голосування, підрахунку голосів та обробки інформації, повідомлять про останні події із проблемних регіонів та оголосять найактуальніші виклики виборчого процесу і підрахунку голосів.

Спікери заходу:

- Ольга АЙВАЗОВСЬКА, координатор виборчих і парламентських програм  Громадянської мережі ОПОРА;

- Олександр КЛЮЖЕВ, аналітик Громадянської мережі ОПОРА;

- Олександр НЕБЕРИКУТ, аналітик Громадянської мережі ОПОРА.

Акредитація відбувається на місці за редакційними посвідченнями.

Для довідок: Василь Бабич, прес-секретар ОПОРИ, 096-194-86-69.

 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
 
Довідково:                                                                                                                                                             
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єкpтивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.