Прийнявши й опрацювавши всі протоколи дільничних тервиборчкомів у понеділок, окружна виборча комісія №190 у Хмельницькому вирішила знову оголосити технічну паузу. О 19.20 до присутніх у приміщенні ОВК вийшла голова комісії Наталія Кострубська (суб’єкт подання – кандидат Михайло Добкін) і повідомила, що протокол про підсумки волевиявлення на виборах Президента України в межах територіального виборчого округу може бути лише через п’ять годин.

«Чому невідкладно не можна зачитати результати голосування?» - поставили питання члени ОВК, спостерігачі та представники деяких дільниць.

Унаслідок гострої дискусії протокол таки з’явився і результати зачитали, але документ не був підписаний членами комісії. Також не було повідомлено, до якої години комісія пішла на технічну перерву.

Нагадаємо, ця комісія вже оголошувала технічну паузу, відклавши на кілька годин прийом протоколів від дільничних виборчих комісій.

Тим часом на деяких спецдільницях ТВО №190: - за результатами голосування на дільниці у слідчому ізоляторі близько половини голосів отримала Юлія Тимошенко – 159 із 329 голосів тимчасово ув’язнених, за Петра Порошенка – 87 голосів, за Олега Ляшка – 32; - у перинатальному центрі з 65 голосуючих 36 – за Петра Порошенка.

 
 
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучилося ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.