У ході голосування на позачергових виборах міського голови Кривого Рогу в період з 8:00 до 12:00 години спостерігачами Громадянської мережі ОПОРА на дільницях не було виявлено системних зловживань й грубих процедурних порушень виборчого законодавства.

За даними спостерігачів ОПОРИ, які представлені на репрезентативній для Кривого Рогу кількості виборчих дільниць активність виборців станом на 12:00 склала 23,7% (при похибці 1,1%). 

Моніторинг парламенту | Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора; #кривийріг; #kryvyjrih)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за позачерговими виборами міського голови міста Кривий Ріг, які відбудуться 27 березня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 6 лютого, у місті працює команда з 5 спостерігачів, до яких у день голосування приєднається група короткотермінових спостерігачів, що дозволить забезпечити присутність представників ОПОРИ на третині виборчих дільниць Кривого Рогу.