У середу, 21 травня 2014 року, в Чигирині (201 округ) відбулася  зустріч з народним депутатом від ВО «Свобода» Юрієм Михальчишиним. На захід, який проходив у районному Будинку культури, запрошувалися «усі бажаючі», утім таких виявилося 15 осіб на орендований зал з місткістю не менше 500 людей.

Кандидат запізнився на власну зустріч більше, ніж на годину, і весь цей час, до прибуття Юрія Михальчишина, з виборцями спілкувався голова Черкаського  обласного  осередку ВО «Свобода» Юрій Ботнар.  Він зізнався перед присутніми, що не має досвіду виступів перед великими аудиторіями, але готовий ознайомити присутніх з програмою кандидата  на пост Президента України  від ВО «Свобода» О. Тягнибока, чим і займався протягом години. Юрій Ботнар зробив огляд усіх розділів  передвиборчої програми кандидата, особливу увагу приділив  наданню права населенню вільно  володіти зброєю  та створенню  армії резервістів за Швейцарським зразком.  Цей пункт викликав занепокоєність у присутніх.

Присутні також мали змогу отримати газету з текстом передвиборчої програми, біографією кандидата та фоторепортажем про миттєвості Революції Гідності за участі Олега Тягнибока. 

 IMG 9351

IMG 93511