ОПОРА вже повідомляла про перевірку 16 приміщень ДВК на виборчому окрузі №183 у зв’язку з інформацією про замінування. Під час роботи правоохоронців з перевірки один кандидат в народні депутати наполягав на тому, що члени комісії не мають права переривати виборчий процес.

На виборчій дільниці № 650672 кандидат у народні депутати Юрій Одарченко (Партія «Батьківщина») втрутився у роботу правоохоронців і повернув членів ДВК на робочі місця, пояснюючи, що вони не можуть залишити бюлетені у приміщенні та перервати процес голосування. Кандидат заявляє, що поліція провокує цю ситуацію, адже вони охороняли приміщення вночі.

За коментарями звертайтеся:
Наталія Богренцова – прес-секретар Громадської мережі ОПОРА в Херсонській області
+38066174 45 28

кs.opora[email protected]

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за проміжними виборами до Верховної Ради України, які відбудуться 17 липня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.