9 грудня відбулось засідання  Довгинцівської районної в місті Кривий Ріг виборчої комісії, на якому розглядалося рішення суду щодо розгляду скарг, що стосувалися перебігу дня голосування на спеціальних виборчих дільницях.

Довгинцівська районна у місті виборча комісія провела друге засідання в новому складі, який склав присягу 6 грудня. Під час нього мали бути розглянуті скарги від спостерігачів на спеціальних дільницях. За рішенням суду районна виборча комісія мала розглянути скарги по суті і винести рішення, щодо можливості перерахунку голосів на ВД, розміщених у двох лікарнях району. Проект постанови про перерахунок голосів на двох дільницях надійшов від юристів Криворізької міської виборчої комісії. Але нові члени комісії , спираючись на статті закону, вирішили, що не мають права проводити перерахунок без членів дільничних комісій, котрі вже розпущені. Також під час засідання йшла мова про оголошення завершення виборчого процесу у Кривому Розі.

Все ж у результаті на голосування було винесено новий проект постанови, згідно якого Криворізька міська виборча комісія має надати роз’яснення щодо процесу перерахунку голосів  та передати первинні скарги учасників виборчого процесу. Постанову було прийнято більшістю голосів.

foto 09.12.15 Kriviyrih RayonTVK 1

За коментарями звертайтеся:

прес-служба  Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380994263118
 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)