Згідно з відеосюжетом телеканалу «Дніпро» за 16 листопада, у м. Українка відбулось відкриття спортивної зали у дошкільному навчальному закладі «Сонечко». Участь у відкритті взяв кандидат у народні депутати Руслан Бадаєв.

Громадянська мережа ОПОРА зазначає, що при зйомці сюжету телеканал «Дніпро» порушив ч.6 ст.74. Закону України «Про вибори народних депутатів України»:

«Засобам масової інформації, їх посадовим та службовим особам і творчим працівникам під час виборчого процесу у своїх матеріалах і передачах, не обумовлених угодами, укладеними відповідно до вимог частин п'ятої та десятої статті 72 і частин другої та сьомої статті 73 цього Закону, забороняється агітувати голосувати за або не голосувати за партії, кандидатів у депутати чи поширювати інформацію, яка має ознаки політичної реклами, безоплатно або яка оплачена з джерел, не передбачених законом, а так само поширювати будь-яку інформацію з метою спонукання виборців голосувати за або не голосувати за певного суб'єкта виборчого процесу».