У Сєвєродонецьку поширюють листівки з інформацією, що відновлення руху зупиненого раніше електротранспорту відбулося за сприяння народного депутата Сергія Шахова.  Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

У вівторок,  20 листопада,  у адміністративному центрі Луганщини в тролейбусах та на під’їздах багатоповерхових будинків були розклеєні листівки зі зверненням до жителів міста від імені заступника Сєвєродонецького міського голови Ігоря Слєсарєва. У ньому посадовець, який, за його власними словами, є членом партії «Наш край» окремо підкреслює, що відновлення подачі електропостачання для запуску тролейбусів відбулося за сприяння народного депутата Сергія Шахова (очільника Луганської обласної організації «Нашого краю») та виконуючого обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації Сергія Філя. У листівці також зазначено, що це є «спільна перемога, однак вона є тільки першим кроком, адже борг за електроенергію не погашений, гроші на це не виділені». У випадку непогашення боргу, електроенергія знову буде відключена.

news 23.11.2018 Luhansk нар.деп 2

Як зазначив сам Ігор Слєсарев у коментарі Громадянській мережі ОПОРА, народний депутат Сергій Шахов,  в. о. голови ОДА Сергій Філь та міський голова Валентин Казаков безпосередньо брали участь у переговорному процесі з керівництвом ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання»  з метою безоплатного відновлення постачання електроенергії.

За словами координатора спостереження за виборами Громадянської мережі ОПОРА в Луганській області  офіційно виборчий процес ще не розпочався, тому такі дії не містять порушень виборчого законодавства. Проте, за умови початку виборчого процесу, зазначена діяльність може бути розцінена як елемент непрямого підкупу виборців, так само як і інші прояви надання партійними структурами безоплатної допомоги населенню.

Нагадаємо, що 14 листопада, внаслідок непогашення боргу перед енергопостачальником, тролейбусне управління перестало здійснювати пасажирські перевезення у Сєвєродонецьку. 19 листопада рух тролейбусів був відновлений, однак, за наявності заборгованості, це, скоріше, тимчасова акція. Наразі є попередження від ЛЕО про те, що із 27 листопада енергопостачання для повноцінного функціонування тролейбусів у Сєвєродонецьку знову буде припинено.

За коментарями звертайтеся:

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)