23 липня у Сумах в Зарічному районі, зокрема на вулиці Харківська, невідомі розклеїли величезну кількість листівок, що містили антирекламу ймовірного кандидата в народні депутати по округу №158 Олександра Волкова.

su

Олександр Волков – колишній народний депутат, куратор Сумської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Листівки без вихідних даних містять такий текст: “Щур у вовчій шкурі. “Досить дурити народ” - цим гаслом дурив нас Олександр Волков під прапорами Кучми. Похмуре страхіття Сумщини Щербань — його кум та бізнес-партнер...”.

Невідомі пишуть, що Волков “...зрадив не тільки “Батьківщину”, він зрадив і своїх виборців з Чернігівщини. Саме тому він прилаштувався розливати перед виборами дешеву горілку із пляшок із власним портретом”.

Кінцева фраза провокаційної листівки така: “Ми знаємо, що з ними робити”.

Кольорові листівки роздруковані на дорогому папері та наліплені на стіни будинків, стовпи і паркани за допомогою дуже міцного клею. Наступного дня, 24 липня, більшість таких листівок були знищені.

Цього року, під час святкування Масляної в селі Низи Лебединського району, в палатці із партійною символікою було помічено горілку із назвою Volkoff та портретом Олександра Волкова, про що повідомляли місцеві ЗМІ.

Хто є замовником цього чорного піару, невідомо.

Зазначимо лише, що іншими кандидатами по округу №158, де планує балотуватися Олександр Волков, можуть бути висуванець від Партії регіонів, гендиректор компанії “Українські аграрні інвестиції” Олександр Костенко та висуванець від об’єднаної опозиції, керівник “Сумського заводу продтоварів” Володимир Токар. Іншим кандидатом може бути Олександр Сугоняко від партії “УДАР”.

До округу №158 із центром у м. Білопілля також входить і частина м. Суми, де будуть голосувати близько 50 тис. виборців.

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Сумській області
+38 067 14 20 301
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
тел.: +38 066 305 51 90;

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.