Всеукраїнська громадська організація «Громадянська мережа «ОПОРА» в рамках реалізації проєкту «Промоція соціальної згуртованості у громадах та посилення демократичних цінностей» оголошує відкритий тендер на послуги виготовлення освітньо-просвітницького відео.

Виконавець має надати наступні послуги:

  1. Розробити ідеї та наповнення (сценарій) 8 освітньо-промоційних відео, включно із продакшен планом.
  2. Провести зйомку 6 серій освітньо-просвітницького відео (відео). Кожна серія є окремим відео, яке складатиметься з коментарів ведучої та інтерв’ю. Тривалість кожного відео до 9 хвилин.
  3. Надати повний перелік послуг постпродакшену: монтаж, графічний та моушн дизайн, субтитрування відео на основі розробленого сценарію, тощо.

Зйомки проходитимуть протягом 8-16 днів, залежно від запропонованого продакшн плану у м. Львів, м. Київ, м. Черкаси, м. Івано-Франківськ, м. Обухів, м. Чернівці.

Вимоги для надавачів послуг:

  • Бути зареєстрованим як ФОП, який має право надавати відповідні послуги.
  • Мати досвід з написання сценаріїв та зйомки навчальних серіалів (документальних фільмів), підтверджений портфоліо робіт та відгуками попередніх замовників (за наявності).
  • Мати у наявності власну або орендовану техніку для проведення зйомки.

Пакет документів для участі в тендері:

ВАЖЛИВО – Додатки 1 та 2 повинні бути підписаними заявником.

ПРОЦЕС ПОДАЧІ ЗАЯВОК

Заявки приймаються до 24:00 години 24 квітня 2024 року.

Пропозиції можуть бути доставлені в офіс ОПОРИ кур’єром, поштою або через електронну пошту : [email protected] (із зазначенням теми листа «Тендер на послуги виготовлення освітньо-промоційного відео»):

Адреса: 01021, місто Київ, вулиця Грушевського 34а, офіс 93;

Громадянська мережа ОПОРА сконтактує з переможцями тендеру не пізніше 25 квітня 2024 року.