У новому відео-проєкті від ми розповідаємо про громади, що не бояться змін, обʼєднують спільноти, розвивають демократію на місцях та змінюють країну.

Як вміло та влучно користуються електронними петиціями, громадським бюджетом чи публічними консультаціями. Вже незабаром ви почуєте історії успіху від громад, яким вдалося успішно втілити ці інструменти участі.

Про це та інше дізнавайтесь у #ДієвіГромади – проєкті про історії людей, які своїм прикладом показують, як змінити життя громади на краще.

Слідкуйте за нашими оновленнями

Не сидіти на місці, не говорити пустих слів, а робити цілком конкретні речі та активно діяти. Тоді люди довірятимуть і об'єднуватимуться навколо ідеї. У цьому полягають цінності молодіжного руху "Молодь діє" із села Потік Миронівської громади, що на Київщині. Це активні та свідомі молоді люди, які не бояться змінювати свою громаду вже зараз. У першому відео із циклу "Дієві громади", розкажемо про головну ідею, виклики, історії успіху, втілення амбітної ініціативи - розбудови парку, який став родзинкою всієї громади та про те, як саме бюджет участі мотивував зробити перший, найважливіший крок.