Вільні та сміливі українці!

Команда Громадянської мережі ОПОРА вітає вас з новорічними святами!

У 2022 році Україна прийняла величезний виклик. Вона гідно та завзято боронить демократичний світ від кровожерливого агресора – російської федерації. Кожен українець вірить у Перемогу та докладає всіх зусиль, обороняючи свої права на вибір та волю.

У 2023 році ми бажаємо українському народу заслуженої Перемоги!

Бажаємо кари ворогам та справедливості. Щоб жоден злочин росіян не залишився непоміченим і непокараним, а росія постала перед Спеціальним трибуналом як агресор, що приніс стільки болю і втрат нашій землі.

Бажаємо безпеки і миру. Щоб кожен українець міг спокійно повернутися до своєї домівки, до своєї громади і брати там участь у політичному житті, бо саме за ці права ми і боремося з ворогом.

Бажаємо бути господарями на своїй землі. Щоб кожен громадянин міг користуватися демократичними здобутками і пильнувати дотримання своїх прав.

Бажаємо правди. Щоб українська влада була чесною зі своїм народом, інформаційне середовище – прозорим, а російські пропаганда та дезінформація не мали впливу ні в Україні, ні за кордоном.    

Громадянська мережа ОПОРА вже довгий час стоїть на сторожі політичних прав громадян. Ми щиро сподіваємося, що Україні вдасться зберегти демократичні здобутки та ефективно подолати виклики повномасштабної війни.

ОПОРА робитиме все можливе для наближення нашої Перемоги, справедливості та безпеки.