15 липня Центральна виборча комісія прийняла рішення №320 про заміну голови окружної виборчої комісії №183 на проміжних виборах до Верховної Ради 17 липня. Також достроково припинила повноваження ще двох членів ОВК.

Замість Чужикова Дениса Юрійовича, 1988 року народження, від  Радикальної партії Олега Ляшка, головою комісії став Бутко Віктор Васильович, 1966 року народження, від Радикальної партії Олега Ляшка. Рішення було прийняте у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії.

Достроково припинені повноваження члена комісії Бондарчук Алли Олегівни, 1965 року народження – від Радикальної партії Олега Ляшка, замість неї включена до складу цієї комісії Лозовська Ольга Григорівна, 1958 року народження – від Радикальної партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Замість Кускової Ірини Василівни, 1960 року народження – від політичної Партії "5.10", включений  знову ж таки Чужиков Денис Юрійович, 1988 року народження, у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії.

Як відомо Бутко Віктор Васильович (наразі - голова ОВК від Радикальної партії Олега Ляшка) був депутатом Миколаївської ради п’ятого скликання (2006-2010 роки)від політичної партії «Блок Юлії Тимошенко» ‑ член постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, захисту прав громадян, боротьби зі злочинністю і корупцією. Керівник фракції БЮТ. Також був уповноваженою особою партії ВО «Батьківщина» на місцевих виборах 2012 року.

Лозовська Ольга Григорівна (член ОВК від Радикальної партії Олега Ляшка) на виборах до Верховної Ради 2012 року була офіційним спостерігачем від Партії Регіонів на 183-му виборчому окрузі. 

За коментарями звертайтеся:
Наталія Богренцова – прес-секретар Громадської мережі ОПОРА в Херсонській області
+38066174 45 28

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за проміжними виборами до Верховної Ради України, які відбудуться 17 липня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.