Юрія Тимошенка, обраного народним депутатом в окрузі №88 (центр – Коломия), виключили із фракції «Народний фронт» 18 січня. За повідомленням ЗМІ, це сталося через намір нардепа балотуватися у Президенти. У розмові з ОПОРОЮ нардеп відмовився коментувати свої наміри щодо балотування, а виключення називає закономірним.

Як повідомляє сайт політичної партії «Народний фронт»,  народного депутата   Юрія Тимошенка виключили із фракції «Народний фронт»  за «втрату зв’язку із депутатською фракцією, неодноразове порушення дисципліни, ігнорування рішень депутатської фракції, які стосуються важливих політико-економічних питань».

Юрій Тимошенко зауважив у розмові із представником ОПОРИ, що його виключення з фракції стало закономірним припиненням його відносини із фракцією політичної партії «Народний фронт», яке сталося вже давно. Нардеп наголосив, що тривалий час вже навіть не сидить у секторі розміщення депутатів  фракції «Народний Фронт» у парламенті. 

Повідомлення ЗМІ та дописи у соціальних мережах  його колишніх колег із фракції щодо намірів балотуватись на посаду Президента України Юрій Тимошенко коментувати відмовився. Нардеп підкреслив, що про такі речі, як намір балотуватися на посаду Президента,  потрібно повідомляти через прес-конференції.  

18.01.19.Prykarpattia Jurija Tymoshenka vykliuchyly z frakciji za namir balotuvatysia1.jpg.png

Ще у 2018 році про свій намір балотуватися заявили народні депутати обрані  в Івано–Франківській області. Олександр Шевченко ( ТВО 83) та Юрій Дерев’янко (ТВО 87).

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)