30 листопада на черговому засіданні члени Чмирівської територіальної виборчої комісії затвердили виборчі бюлетені.

2 12 luhansk1

Комісія шляхом голосування затвердила 2 види бюлетенів. Це виборчий бюлетень на вибори депутатів Чмирівської сільської ради (об’єднаної) та виборчий бюлетень на вибори голови Чмирівської сільської ради (об’єднаної). Виборчі бюлетені було затверджено 11 членами Чмирівської ТВК, які одноголосно проголосували за це рішення.

2 12 luhansk2

Заступник голови Чмирівської ТВК Катерина Зінченко розповіла спостерігачам Громадянської мережі ОПОРА, що після затвердження бюлетенів тепер комісія може заключити договір на друкз типографією, яка знаходиться в місті Лисичанськ.

Крім того на засіданні прийняла присягу член Чмирівської ТВК Тамара Юрченко (Радикальна партія Олега Ляшка), яка була раніше відсутня на засіданнях комісії та приступила до виконання своїх обов’язків.

У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтесь за телефоном гарячої лінії ОПОРА: 044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.