Важливим напрямком роботи з впровадженню енергозбереження та енергоефективності активісти Громадянської мережі ОПОРА вважають інформаційні зустрічі та розмови з лідерами суспільної думки та представниками громадянського суспільства.

Саме тому 25 липня така зустріч відбулась в IPC медіа-центрі Херсону. Завданням зустрічі було, насамперед, з’ясувати, які саме можливості існують для економії електроенергії у самому медіа-центрі, а також обговорити можливості для подальшої співпраці у руслі поширення ідей енергозбереження, чистої енергії та енергоефективності.

Для досягнення цих цілей ОПОРівцям разом з працівниками закладу довелось навіть перерахувати лампи у медіа-центрі та розрахувати можливу економію від використання економних приладів освітлення. Крім того, представники ОПОРИ залишили медіа-центру інформаційні постери, присвячені способам енергоощадності, підготовлені за підтримки Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

26 07 16 02

«Ми з самого початку працювали порівняно економно в тому, що стосується витрачання електроенергії. Тепер є привід обміркувати ще й придбання LED ламп. Крім того, ми будемо раді можливій співпраці з ОПОРОЮ, бо розуміємо, що енергетична незалежність для нашої країни зараз – дуже важлива річ», – прокоментувала зустріч одна з працівниць медіа-центру.

«Дуже приємно було зустрітись з працівниками медіа-центру, які виявили до теми енергозбереження велику зацікавленість. Ми не тільки поспілкувались про те, як можна зменшити витрати на електроенергію в офісі, а й домовились про можливе проведення різноманітних заходів під час Днів Сталої Енергії у Херсоні», – зазначила місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.