Житлово-комунальна та енергетична сфери України вимагають багатьох змін на державному і місцевому рівні, які дозволять вдосконалити житлові умови громадян та енергетичну базу країни. Громадянська мережа ОПОРА не залишається осторонь зазначених проблем та ініціює проведення різноманітних заходів.

Нещодавно до цього напрямку діяльності представництва Громадянської мережі ОПОРИ у Дніпропетровській області приєднались активісти Дніпропетровської міської громадської організації «Позиція».

«Ми вбачаємо у співпраці з ОПОРОЮ вагому перспективу для розвитку енергонезалежності нашої країни, тому вирішили долучитись до інформаційної роботи, яку здійснюють наші колеги», – зазначив голова ДМГО «Позиція» Олег Юрійович Панков.

 

З метою реалізації спільних дій, спрямованих на підвищення рівня енергоефективності та раціонального споживання ресурсів, а також задля покращення стану комунального та соціального сектору представники Громадянської мережі ОПОРА та ДМГО «Позиція» уклали меморандум про співпрацю.

21 12 15 02

Активісти домовились про спільне проведення громадських засідань, круглих столів, соціальних акцій, інформаційних компаній та інших заходів, присвячених тематиці енергонезалежності.