31 жовтня 2011 року в Комітеті з питань державного будівництва та місцевого самоврядування відбулося обговорення законопроектів про вибори народних депутатів України, в якому брали участь народні депутати, представники Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів, Міністерства юстиції, Конституційного Суду, Вищого адміністративного суду України, Робочої групи з питань удосконалення законодавства про вибори, Центральної виборчої комісії, Апарату Верховної Ради України, політичних партій, громадських організацій, а також науковці, вітчизняні експерти з питань виборчого законодавства, представники Венеціанської комісії та Міжнародної фундації виборчих систем (МВФС/IFES).

2 листопада 2011 року планується опрацювання профільним комітетом проекту Закону про вибори народних депутатів України (р.№9265-1, н.д. О.Єфремов та ін.), проекту Закону про вибори народних депутатів України (р.№9265-2, н.д. Ю.Ключковський та ін.) та проекту Закону про внесення змін до Закону України "Про вибори народних депутатів України (р.№9265-3, н.д. Я.Джоджик та ін.).

А вже 3 листопада 2011 року планується розгляд законопроектів у Верховній Раді.

Пропонуємо Вашій увазі порівняльну таблицю окремих положень проектів Закону України про вибори народних депутатів України!