Активну агітаційну кампанію у виборчому окрузі № 185 (центр - м. Каховка Херсонської області) розгорнув Сергій Хлань, який ще не зареєстрований кандидатом у депутати і передчасно позиціонує себе як кандидат від команди Президента України Петра Порошенка.

Адже з’їзд партії «Блок Петра Порошенка» запланований на 14 вересня, і партійний список, і кандидати по одномандатних округах стануть відомими пілся з’їзду. Проте, плакати з зображенням Сергія Хланя з текстом, що приєднує його до президентської команди, вже висять на зупинках та парканах м. Каховка.

Нагадаємо, що цей імовірний кандидат у народні депутати вже робив спробу увійти до Верховної Ради у 2012 році саме по цьому виборчому округу, але тоді він висувався від партії Наталії Королевської «Україна - вперед!» і програв 4 % голосів Михайлу Опанащенко (висувався від Партії регіонів, наразі голова Ліберальної Партії України).

Чи буде його кандидатура підтримана «Блоком Петра Порошенка», стане відомо 14 вересня.

khlan

За коментарями звертайтеся:
Наталія Богренцова – прес-секретар Громадської мережі ОПОРА в Херсонській області
+38066174 45 28
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.