У Антона Яценка (нині –  народний депутат, балотується по округу № 200, з центром у м. Умань) з’явився двійник – Яценко Дмитро Миколайович. Згідно даних сайту ЦВК, він є самовисуванцем, народився 4 жовтня 1969 року у місті Київ; підприємець.

Як вдалося з’ясувати, Дмитро Яценко навчався у Київському інституті народного господарства. Нині є директором фермерського господарства «Волошинівська птахофабрика» (вирощування зернових та технічних культур; працює в одному з районів Київської області) та членом наглядової ради «Черкасирибгосп» (вилов та продаж риби). Також Дмитро Миколайович є керівником київського підприємства «Мааза-Україна». 

Спостерігачі ОПОРИ застерігають, що реєстрація двійника може ввести виборця в оману та вплинути на результати виборів. Тому ОПОРА закликає уважно вивчати інформацію про кандидатів.

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.