Тривають ротації у керівному складі окружних виборчих комісій Рівненської області. Одразу у двох ОВК змінився керівний склад: новим головою 153-ої виборчої комісії став Кондрачук Сергій Юрійович, ОВК № 154-го округу очолила Панкевич Оксана Вікторівна.

Десятого жовтня Політична партія «Правий сектор» замінила голову Дзюбака Єгора Филимоновича на Панкевич Оксану Вікторівну. Вже 13 жовтня пані Панкевич склала присягу та приступила до виконання своїх повноважень. Оксана Вікторівна Панкевич народилась 1990 року, проживає у м. Дубно. Закінчила Волинський національний університет ім. Лесі Українки. Член громадської організації «Правий Сектор». Досвіду роботи в ОВК не має. Наразі це вже третя заміна голови комісії з початку її роботи.

Постанова про заміну голови окружної виборчої комісії 153-го виборчого округу ЦВК оприлюднила 15 жовтня. Тепер обовязки голови комісії виконуватиме Кондрачук Сергій Юрійович. Це теж третя заміна голови окружної комісії 153-го виборчого окргугу з початку її створення. 

До цього моменту на позачергових виборах народних депутатів України Сергій Кондрачук був простим членом ОВК № 153 від Політичної партії  «УДАР». А вже головою комісії він став за поданням Політичної партії ВО «Свобода». Колишній голова Ткачук Дмитро Петрович наразі виконує функції рядового члена окружної комісії. Це вже третя виборча кампанія, на якій Сергій Кондрачук займає головну посаду на ОВК. На виборах народних депутатів України у 2012 році він очолив виборчу комісію 154-го округу, на президентських виборах 2014 року – був головою ОВК № 155. У 2012 році Сергій Юрійович отримав найвищу нагороду від ЦВК – Почесну грамоту за зразкову організацію проведення виборів, у 2014 році за його головування ОВК 155 стала першою комісією,  яка опрацювала 100 % протоколів ДВК в Україні.

За детальнішою інформацією звертайтесь до
Координатора спостереження за Позачерговими виборами народних депутатів України у Рівненській області
Анатолія Бондарчука
т. (096) 918-74-08
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з вересня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Організація співпрацює з понад 200 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться ще більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.
Twitter:https://twitter.com/opora(@opora)