На виборчій дільниці №710174 (с. Антипівка) спостерігачка ОПОРИ зафіксувала, як спостерігачка від кандидата Віталія Войцехівського ("Слуга народу") вела списки окремих виборців, які голосували. На місце подій прибула слідчо-оперативна група, склала протокол.

Також, за повідомленням спостергачів ОПОРИ, біля дільниці №710187 (с. Гладківщина, будинок культури, акторська кімната) чотири представники від кандидата Віталія Войцехівського на вході в дільницю вели якісь списки. Вони швидко сховали списки, як побачили, що до них наближаються спостерігачі. Зафіксувати подію на фото чи відео спостерігачам не вдалося.

ОПОРА нагадує, що контрольоване голосування може бути ознакою організованого на дільниці підкупу виборців. Відповідно до частин 1-2 ст. 160 Кримінального кодексу України, встановлено кримінальну відповідальність за прийняття пропозиції, обіцянки або одержання виборцем, учасником референдуму, членом виборчої комісії або комісії з референдуму, офіційним спостерігачем для себе чи третьої особи неправомірної вигоди за вчинення або невчинення будь-яких дій, пов’язаних з безпосередньою реалізацією ним своїх виборчих прав, прав на участь у референдумі, а також за пропозицію, обіцянку або надання виборцю чи учаснику референдуму, кандидату, члену виборчої комісії або комісії з референдуму неправомірної вигоди за вчинення або невчинення будь-яких дій, пов’язаних з безпосередньою реалізацією ним свого виборчого права, права на участь у референдумі.