Четверо кандидатів у народні депутати, які балотуються на окрузі №197 (Золотоноша, Черкаська область), подали до Центральної виборчої комісії передвиборчі програми, тексти для яких є переважно ідентичними з текстами програм кандидатів на попередніх виборах. Один із них вдруге використав власне напрацювання.

Не займалися розробкою власних програм висуванці партій «Молодий Харків» та «Влада народу», а також один самовисунень.

Так, наприклад, майже повністю текст передвиборчої програми кандидатки від партії «Молодий Харків»  Олени Козачук повторює програму кандидатки Людмили Дорошенко, яка від партії «Майбутнє країни» балотувалася на проміжних виборах 28 березня 2021 року по округу №50 (Краматорськ, Донецька область).

Ідентична із програмою ще одного кандидата, який балотувався на довиборах навесні цього року і також на Донеччині (Сергій Звагольський, самовисування), програма кандидата в окрузі №197 від партії «Влада народу» Антона Подчапка.

Програма кандидата-самовисуванця Віктора Шевченка, який спершу подав документи на балотування під іменем Віталій Олександрович Войцехівський, в значній мірі повторює програму кандидатки Тетяни Тимочко, яка в 2014 році на позачергових виборах балотувалася в окрузі № 64 (Житомирська область) шляхом самовисування.

А от кандидат від партії «Могутня Україна» Владислав Пильник не змінив жодного слова у програмі, яку подав. Цей же текст він вже надавав ЦВК на позачергових виборах 2019 року, коли балотувався на Полтавщині в окрузі № 145 шляхом самовисування.

Відповідно до частини 3 статті 55 Закону України «Про вибори народних депутатів», для реєстрації народного кандидата серед інших документів подається в електронному вигляді передвиборна програма, викладена державною мовою, яка оприлюднюється на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.