Центральна виборча комісія внесла зміни до складу окружної виборчої комісії №87, замінивши двох членів від Партії зелених України та партії «Патріот».

Відповідне рішення прийнято ввечері 31 березня.

Так, Лілію Іванчук замінили на Тараса Боярчука за поданням Партії зелених, Ярослава Михалківа на Артема Соломенчука (партія «Патріот»).

Раніше ЦВК замінила двох членів комісії, зокрема і голову ОВК.

Поки окружна комісія очікувала кворуму, до приміщення ОВК увійшли народні депутати від «Слуги народу», зокрема Микола Тищенко, Юрій Камельчук, Роксолана Підласа, Артем Дмитрук, Володимир Тимофійчук.

Микола Тищенко почав питати у членів ОВК, в чому затримка, ті в свою чергу питали, куди поділись члени ОВК від «Слуги народу».

Деякий час народні депутати знаходились у приміщенні ОВК.

Близько 17 години комісія зібралась на засідання, новопризначені члени прийняли присягу та обговорили регламент подальшої роботи комісії. Голова ОВК Андрій Лозинський зазначив, що необхідно перевірити, скільки дільничних комісій зараз здали протоколи, скільки на уточненні, які постанови приймала комісія при старому голові ОВК. Також було прийнято рішення зробити графік візитів ДВК, щоб уникнути натовпу.

За додатковою інформацією звертайтеся:

e-mail: [email protected]