У день голосування у соціальних мережах проводили агітацію на користь декількох кандидатів у народні депутати по округу №50.

Найбільш поширеною була політична реклама на користь кандидата Андрія Аксьонова (партія «Порядок») на сторінці партії у Facebook.

До самопіару в день виборів вдавався і кандидат-самовисуванець Микола Головко. До створення дописів на особистій передвиборчій сторінці з прихованою агітацією на свою користь він підійшов доволі творчо.

Також на сторінці Миколи Головка у коментарях до публікацій зустрічаються поширення дописів з агітацією за кандидатку до Верховної Ради Ларису Ревву (ВО «Батьківщина).

Відповідно до ч. 1 ст. 68 Закону України «Про вибори народних депутатів України» передвиборна агітація - це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за або не голосувати за певного кандидата у депутати або партію - суб'єкта виборчого процесу. Передвиборна агітація може здійснюватися в будь-яких формах і будь-якими засобами, що не суперечать Конституції України та законам України.

Згідно з ч. 3 ст. 70 Закону України «Про вибори народних депутатів України» передвиборна агітація напередодні дня голосування та в день голосування забороняється. Відповідно до ч. 1 ст. 212-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення проведення передвиборної агітації, агітації з референдуму особою, участь якої в агітації заборонена законом, проведення агітації поза строками, встановленими законом, чи в місцях, що заборонені законом, проведення агітації у формах та засобами, що суперечать Конституції або законам України, або інше порушення встановлених законом обмежень щодо ведення агітації, крім випадків, передбачених частиною другою цієї статті, статтями 212-9, 212-13 та 212-14 цього Кодексу, - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.