У Металургійній районній у місті Кривому Розі ТВК всі ДВК відправлені на уточнення. На ДВК №121167 проходить перерахунок результатів.

Станом на 11.00 спостерігачі ОПОРИ повідомляють про такі дані по м. Дніпро: Центральна у місті Дніпрі ТВК прийняли результати у 6 ДВК, ДВК №121287 відправлена на перерахунок; Шевченківська районна у місті Дніпрі ТВК – розглянуто 11, уточнення у 8 ДВК; Чечелівська районна у місті Дніпрі ТВК – розглянуто 11, уточнення у 3 ДВК, на перепакування відправлені 3 ДВК (№121364 - всі бюлетені були в одному мішку, №121351 - бюлетені були в 3-х мішках, №121328 - мішки були неправильно підписані; Новокодацька районна у місті Дніпрі ТВК - розглянуто 16, одна ДВК відправлена на уточнення; Соборна районна у місті Дніпрі ТВК - 20 розглянуто, 8 на уточнення, на ДВК №121167 буде перерахунок результатів.

Станом на 09.00 у Кривому Розі до Центрально-Міської районної вмісті Кривому Розі ТВК  здалися – 3 ДВК; до Металургійній районній у місті Кривому Розі ТВК здалися 4, всі ДВК відправлені на уточнення; Інгулецька районна у місті Кривому Розі ТВК -  7 ДВК здалися, на уточнення відправлені 2 ДВК.

Станом на 11.30 Новолександрівська територіальна виборча комісія Дніпровського району Дніпропетровської області проводить самостійно перерахунок бюлетенів виборчої дільниці. В той час всі інші ДВК чекають своєї черги на території ТВК. Члени ТВК всупереч Виборчому кодексу України почали перерахунок по ДВК до прийняття документів всіх виборчих дільниць, які є на даному окрузі. Всього на окрузі п’ять звичайних ДВК.

Відповідно до частини 12 статті 254 Виборчого кодексу повторний підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці у відповідному виборчому окрузі з відповідних місцевих виборів здійснюється територіальною виборчою комісією після розгляду і прийняття протоколів та інших документів від усіх дільничних виборчих комісій.

 
Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.