Відкриття спортивних об’єктів досить розповсюджений спосіб привернення уваги виборців до особи кандидата. Так, громадський діяч Роман Цвях, який поки  не розкриваються карти, куди планує балотуватися, подарував селянам волейбольне поле.

У селищі Антонівка, що входить до складу м. Херсона, громадський активіст Цвях відкрив волейбольну площадку. Про йдеться у відеоролику, що розміщений на Youtube:

Проте, з відео зрозуміло, що цього імовірного кандидата підтримує  Політична партія «УКРОП». На відео ми бачимо, партійні банери та виступ Віталія Богданова, голови обласної партійної організації, який говорить, що їхня організація невдовзі проведе на цьому стадіоні змагання з призами та подарунками. 

Нещодавно на території Антонівки також з’явились і білборди з зображенням Романа Цвяха, де він позиціонується як «всьому голова».

20-09-Tcviah-vsiomu-golova

За коментарями звертайтеся:

Наталія Богренцова – прес-секретар Громадської мережі ОПОРА в Херсонській області
+38066174 45 28
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.