25 вересня Постановою ЦВК № 367 було затверджено додаткові субвенції з державного бюджету  місцевим бюджетам на підготовку і проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів  25 жовтня 2015 року.

 

Місцеві бюджети Луганської області отримають на підготовку і проведення виборів1 млн. 359 тисяч гривень. Це є найменші додаткові суми на організацію місцевих виборів серед регіонів України.

Нагадаємо, що раніше ЦВК прийняла Постанову про субвенції на підготовки та організацію  місцевих виборів. Луганська область також отримала найменшу суму.

 
 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
 
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.