12 вересня житомиряни святкували день міста. Напередодні виборів приводом привітати містян скористалися потенційні учасники виборчих перегонів - хто добрим словом, хто підтримкою публічних заходів. Вітали навіть ті, хто оголосив свято - поза політикою.

День народження Житомира пройшов за підтримки в.о. міського голови Любові Цимбалюк (пані Любов ймовірно балотуватиметься на посаду міського голови).

Напередодні свята на вулицях масово розмістили білборди та сітілайти із зображенням Любові Цимбалюк, яка нині є виконуюча обов’язки Житомирського міського голови. Під вітанням: З Днем народження Житомире! потенційна кандидатка підписується – Любов Цимбалюк. 

0 board Cymbaliuk

На банері, який висів на сцені, де проходили урочистості 12 вересня, вказано, що День міста та День фізичної культури та спорту проходить за підтримки в. о. Житомирського міського голови Любові Цимбалюк.

0 Cymbaliuk2

Свій намет в місті розмістила партія «Народний контроль».

0 палатка Народний контроль

На інформаційних стендах на будинках були розклеєні вітальні листівки члена партії та ймовірного кандидата в депутати Олександра Шевчука.

0 Shevchuk

На своїй сторінці в Фейсбук привітала з Днем міста житомирян і Тетяна Пашкевич, голова Житомирської обласної парторганізації «УКРОП».

0 Укроп

Напередодні свята за підтримки ймовірного кандидата в мери Сергія Сухомлина в Житомирі відбувся масштабний мистецький проект «День міста. Культурна Версія».

 

0 Suhomlyn

 

Зауважимо, що 4 вересня на прес-конференції в.о. мера Любов Цимбалюк повідомила, що День міста у Житомирі має пройти без політики.