Сьогодні в неформальній обстановці в черкаському арт-кафе «Паприка» кандадат в нардепи по 194 округу Микола Булатецький провів прес-конференцію. На ній він повідомив, що вибори були сфальшовані, проте судитися Микола Іванович не буде. Натомість він повністю виходить з виборчого процесу.

На початку прес-конференції Микола Булатецький коротко описав події минулого дня, зокрема розповів журналістам про підкуп виборців, який відбувався і в день голосування, про каруселі, про ротації в ДВК та інші порушення, які негативно вплинули на вибори. Проте незважаючи на те, що команда кандидата в нардепи має достатньо доказів порушень, в суд подавати Микола Булатецький не збирається, тому що не бачить в цьому сенсу.  

Окрім цього, журналісти відверто почали запитувати Миколу Булатецького про те, чи не взяв він гроші за подібну пасивність на виборах, адже останні тижні Микола Іванович не проявляв високої політичної боротьби. На закиди журналістів Микола Іванович відповідав неконкретно, проте загалом вважає подібні думки дурницями.

Так, журналіст телеканалу «Інтер» Станіслав Кухарчук, розповідає, що сьогодні вночі його колеги бачили, як з приміщення, де розташований штаб Миколи Булатецього виїжджали дві автівки, серед яких – білий джип, який ймовірно належить Михайлу Поплавському. «У певний момент активність кандидата впала. Крім того, в облдержадміністрації ходили чутки, нібито Микола Булатецький продався Поплавському», – розповідає журналіст. За його словами, зважаючи на кількість фактів підкупу людей, Микола Булатецький був занадто пасивний.

WP 20131216 004

За коментарями звертайтесь:
Сергій Варич,
координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Черкаській області
063 628 67 80