Безногий інвалід спростував інформацію про те, що голова Дубенської райдержадміністрації,кандидат - самовисуванець по 154 виборчому округу Данило Корилкевич допоміг йому з лікуванням.

На початку грудня 2011 року у Дубенській газеті «Замок» з’явилася стаття під назвою «Коли стає важко, допоможи знедоленому – і світ усміхнеться тобі назустріч». В матеріалі, підписаному Олександром Шарандою, автор дякував голові Дубенської районної державної адміністрації Данилу Корилкевичу за допомогу у скрутний час. Чоловік написав, що у віці 34 років він втратив ногу і залишився самотнім з своїм горем. В цей час йому на допомогу прийшов голова райдержадміністрації та депутати Рівненської обласної ради.

Через десять місяців після публікації спостерігачі ОПОРИ знайшли Олександра Шаранду у лікарні села Верба. Чоловік спростував інформацію, надруковану у Дубенській газеті. Він стверджує, що Данило Корилкевич ніяким чином йому не допомагав. На відео чоловік розповів, що він не знав про подяку голові райдержадміністрації. З його слів, допомогу у лікуванні йому надав депутат Віктор Кривун.

- Мене тільки з Дубно подзвонили, спитали чи мені допомагав депутат, що подяку оголосять в газеті, - каже пан Шаранда. – Я сказав добре. Тобто мала бути подяка Кривуну Віктору Григоровичу. Сказали тому депутату, що тобою займається, що тебе лікує, надає допомогу, йому подяку оголосити.

За коментарями звертайтеся
Анатолій Бондарчук
Координатор спостереження ОПОРИ у Рівненській області
096 91 87 408