Центральна виборча комісія зареєструвала Юрія Бойка кандидатом на пост Президента України. Двом претендентам - Юрію Боярському та Петру Рекалу - у реєстрації відмовлено. 

Відповідні рішення Комісія прийняла у вівторок, 22 січня, під час чергового засідання. 

Народний депутат Юрій Бойко 17 січня подав документи на реєстрацію кандидатом у Президенти шляхом самовисування. Кандидат 1958 року народження, освіта вища, проживає в місті Рубіжне Луганської області, член політичної партії "Опозиційний блок".

Відзначимо, що відповідно до Закону "Про вибори Президента", агітація розпочинається кандидатом наступного дня після дня його реєстрації і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів. Передвиборна агітація здійснюється за рахунок коштів виборчого фонду. 

До початку виборчого процесу білборди зі згадкою імені Юрія Бойка було розміщено у Волинській, Закарпатській, Миколаївській та інших областях України. 

В той же час Центральна виборча комісія відмовила у реєстрації кандидатами у Президенти Юрію Боярському та Петру Рекалу, які подали документи як самовисуванці 17 січня. При цьому останній передав документи поштою. 

Таким чином, станом на 22 січня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатами у Президенти 13 осіб:

Ігоря Шевченка

Сергія Капліна

Валентина Наливайченка

Віталія Скоцика

Андрія Садового 

Євгенія Мураєва

Анатолія Гриценка

Віталія Купрія

Геннадія Балашова

Ольгу Богомолець

Олександра Шевченка 

Романа Насірова

Юрія Бойка

На розгляді у Центральній виборчій комісії знаходяться документи на реєстрацію кандидатами у Президенти Олега Ляшка, Костянтина Черкасова, Олександра Приданова, Аркадія Корнацького, Віктора Лебединця, Олександра Вілкула, Іллі Киви.