Микола Булатецький11 грудня Київський адміністративний апеляційний суд залишив без розгляду позовну заяву  кандидата-самовисуванця Олексія Арсенюка щодо бездіяльності ЦВК відносно не здійснення перевірки даних, поданих при реєстрації кандидатом в народні депутати від ВО «Батьківщина» Миколи Булатецького.

Олексій Арсенюк, самовисуванець  у 194 виборчому окрузі у м. Черкаси, член Партії регіонів, подав позов до Центральної виборчої комісії, у якому йшлося про те, що заява про реєстрацію кандидата у народні депутати подана за підписом першого заступника ВО «Батьківщина» Олександра Турчинова, а не керівником партії, отже підписана не уповноваженою особою, а автобіографія кандидата не містить даних про те, що Микола Булатецький у 1995-1997 роках проживав у США, не зазначено у відомостях про трудову діяльність, що він був директором деяких юридичних осіб. Також пан Арсенюк зауважив, що подані до ЦВК біографічні відомості не можуть вважатися автобіографією у розумінні ЗУ «Про вибори народних депутатів України».

Представник Центральної виборчої комісії подала до суду клопотання про те, щоб залишити без розгляду позовну заяву в частині скасування в реєстрації кандидата Булатецького, оскільки строк давності для оскарження Постанови ЦВК №226 від 21 жовтня 2013 року минув 26 жовтня 2013 року.

Суд дійшов висновку, що позовну заяву слід залишити без розгляду повністю, а не лише в частині, зазначеній представником ЦВК.

Апеляцію можна подати протягом 2 днів. На запитання журналістів, чи будуть подавати апеляцію, представник позивача Арсенюка відповів: «Побачимо».