Членство Вікторії Тимошенко в окружній виборчій комісії від партії «Собор» було припинено, але згодом пані Тимошенко повернулася до комісії вже як голова від Партії пенсіонерів України.

Відповідно до постанови ЦВК № 918, відбулися ротації у складі ОВК на виборчому окрузі № 222 (Солом’янський район). Було припинено повноваження члена виборчої комісії Вікторії Вікторівни Тимошенко від партії Українська платформа «Собор». Згодом Вікторія Вікторівна замінила голову комісії - Олену Анатоліївну Шиндеровську, але вже будучи кандидатурою від Партії пенсіонерів України.  

На виборах народних депутатів України у 2012 році Вікторія Вікторівна Тимошенко вже була членом ОВК у виборчому окрузі № 222 від фракції Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона». На повторних виборах народних депутатів України у 2013 році Тимошенко Вікторія Вікторівна була членом ОВК на виборчому окрузі № 194 (Черкаська область) від Молодіжної партії України. Також була помічником Дмитра Йосиповича Андрієвського (народний депутат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина).

Вікторія Тимошенко відмовилася давати коментар по телефону щодо раптової зміни партії, яку вона представляє в окружній виборчій комісії.

 
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.