Голосування відбувається тут: http://uawebstar.org/

Голосувати можна за:
  • Найкращий приватний блог
  • Найкращий тематичний блог
  • Найкраща спільнота
  • Найкраща студія дизайну
  • Найкращий Твіттер-користувач
Голосувати дуже просто. Спершу переходите у відповідну категорію з вищеперелічених. Потім гортаєте сторінку вниз, переглядаючи всіх кандидатів. Внизу сторінки розташоване поле вибору претендентів. Вибираєте бажаного і "VOTE!" :) Зауважте, що це тільки перший тур голосування. До другого туру потраплять всі, хто подолав 5% барєр.

Ну і не забувайте, що в розділі "Найкращий тематичний блог" присутній сайт львівської ОПОРИ ;-). А це список тих, за кого я віддав свої голоси:

Найкращий приватний блог - Скільки веду ЖЖ, стільки читаю його блог. Не можу сказати, що завше цікаво, але ніколи не виникало думки відписатися :)

Найкращий тематичний блог - watcher.com.ua. Скільки читаю РСС, стільки в мене в стрічці є потік з цього блогу. А цьогоріч ще й познайомився з автором. Ріспект Максиму. Читатиму блог і надалі і свій голос віддаю за нього. Навіть враховуючи те, що ми з ним конкуренти на одному полі :)

Найкраща спільнота - В цій категорії мені найважче зробити вибір. І хоч декілька проектів мені відомі, проте голосувати за них не хотів з різних причин (в більшості - це російська мова інтерфейсу). Тому віддав свій голос за досі невідому ЖЖешну спільноту, яка присвячена третьому сектору.

Найкраща студія дизайну - тут взагалі список невідомих мені струдій. З ними не пересікався. Якщо хтось може щось толкове порадити у відношенні до списку претендентів - вислухаю :) Наразі голос вакантний.

Найкращий Твіттер-користувач - ukrtaxist. Голосую за цього хлопця, ібо твіттер-таксі - це круто. Ну і це справжній Веб 2.0, коли інтернет-технології тісно переплітаються з релаьним життям. Тим паче, що не про кожного твітер-користувача пишуть на Хабрі :)

Ось такий мій рейтинг. Поділитесь своїм вибором?