В м. Лисичанськ, 25 жовтня вночі було підпалено особистий автомобіль голови Лисичанської ТВК Наталії Кравченко (висунута від партії «Опозиційний блок»).

Наталія Кравченко повідомила громадських спостерігачів ОПОРИ, що це сталося вночі і, на ії думку, цей випадок має ціллю зірвати день голосування в м. Лисичанськ:

«На мене чиниться тиск з боку політичних сил-опонентів, і таким чином мене намагаються запугати, щоб зірвати виборчий процес. Я усю ніч не спала. Мені дуже важко психологічно та фізично працювати. Але я зроблю все, що від мене залежить, щоб ці вибори в м. Лисичанськ відбулися,» - заявила потерпіла

Тетяна Погукай, голова прес-служби УМВС України в Луганській обл.  повідомила, що факт підпалу автомобіля зафіксовано, правоохоронці виїхали на місце події, зараз тривають слідчі дії, буде відкрите кримінальне провадження. Голова територіальної виборчої комісії в м. Лисичанськ відмовилась давати свідчення в міліції  щодо даного інциденту. 

 
 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.