Депутата Івано-Франківської міськради від ВО «Свобода» Володимира Колковського оголосили в міжнародний розшук. Про це повідомив перший заступник прокурора Івано-Франківської області Володимир Гаврюшенко. «Його оголошено в міжнародний розшук», - сказав Гаврюшенко, відповідаючи на запитання про те, чи затримано депутата міськради Володимира Колковського, стосовно якого порушено кримінальну справу

Факт отримання хабаря у розмірі 10 тисяч доларів чоловіком, схожим на Колковського, зафіксовано на відео, викладеному у yotube минулого тижня. З відео можна припустити, що хабар призначався для когось із чиновників департаменту містобудування та архітектури, ймовірно, Олегові Гаркоту, а за відповідне рішення мала проголосувати сесія міськради. Гаврюшенко підтвердив, що директор департаменту містобудування та архітектури Івано-Франківської міськради Олег Гаркот, якого правоохоронці затримали за хабар, і далі перебуває в лікарні. Слідство у його справі триває.

Нагадаємо, симпатика «Свободи» Олега Гаркота спецслужби затримали в центрі Івано-Франківська 9 жовтня разом  з головою фракції «Свобода» в міській раді Романом Онуфріївим та власником місцевої будівельної компанії Володимиром Балагурою, яких під тисокм натовпу відпустили.

 

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]