20 лютого в Києві відбудеться круглий стіл “Перспективи вдосконалення виборчого законодавства в частині інформаційного забезпечення та передвиборчої агітації: проєкт закону про внесення змін до Виборчого кодексу України щодо вдосконалення регулювання інформаційного забезпечення виборів та здійснення здійснення передвиборчої агітації реєстр. № 8310 Або що не увійшло в закон України «Про медіа»”.

Цей захід покликаний врахувати всі важливі позиції стейкхолдерів задля покращення українських законодавчих виборчих практик. Актуалізація та узгодження питань передвиборчої агітації під час виборчого процесу є важливим кроком для гармонізації українського законодавства.

Захід буде проводитись у змішаному форматі: офлайн та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Коли: 20 лютого, з 11:00 до 16:00.

Про намір взяти участь в обговоренні просимо повідомити листом на скриньку [email protected] до 14:00 17 лютого. Тема листа: заявка на участь в круглому столі "Перспективи вдосконалення виборчого законодавства Або що не увійшло в закон України «Про медіа»".

Відеотрансляція заходу відбуватиметься на ютуб-каналі Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Цей захід організовано за сприяння Громадянської мережі ОПОРА та Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади (Global Affairs Canada) та британської допомоги від уряду Великої Британії (UK Aid). Будь-які думки, висловлені під час заходу, належать авторам і не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, Міністерства міжнародних справ Канади, уряду Канади, Посольства Великої Британії в Україні або уряду Великої Британії.