22 вересня активісти Громадянської мережі ОПОРА провели інформаційну акцію у Херсоні. Захід відбувся в рамках Днів сталої енергії, які старували 18 вересня.

Херсонці активно приготуються до опалювального сезону, тому залюбки слухали поради, що стосуються економії світла, тепла та води у побуті. Дехто з учасників навіть поділився власними секретами економії ресурсів.

Крім того, представники ОПОРИ розповсюджували інформаційні буклети з цікавими та корисними фактами щодо практичної економії, підготовлені за підтримки Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні». Ці матеріали стануть у нагоді не тільки на робочому місті, а й удома, особливо для тих, хто хоче зберегти домашній бюджет та заощадити навіть при зростанні тарифів.

22 09 16 12

«Ми вже приготувались до зими. Пофарбували батареї у темний колір, приклеїли фольгу за ними, щоб приміщення краще обігрівалося. Також для економії світла замінили звичайні лампи розжарювання на енергоефективні. Гадаю, що такі заходи будуть давати економію в платіжках», – прокоментувала учасниця інформаційної акції пані Олена.

«Це вже не перший подібний захід у Херсоні. З кожним разом енергозбереження цікавить людей все більше. І ми готові спілкуватися, відповідати на питання, консультувати людей, щоб вони більше уваги приділяли проблемам енергозбереження. Адже це корисно не тільки для окремої квартири, а й для держави загалом», – прокоментувала акцію місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.