22 листопада, під час чергового засідання, Боремельська сільська виборча комісія затвердила тексти бюлетенів для голосування на виборах голови та депутатів Боремельської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

Забезпечити суб’єктам виборчого процесу право ознайомитися із затвердженим текстом виборчого бюлетеня доручили секретареві Боремельської ТВК Людмилі Форостецькій, а у випадку її відсутності – членам комісії, які здійснюватимуть чергування у приміщенні ТВК 23 і 24 листопада.

23.11 Rivne

Згідно з ч. 3 ст. 74 Закону України «Про місцеві вибори» текст виборчих бюлетенів для голосування у виборчих округах затверджується територіальними виборчими комісіями не пізніш як за 17 днів до дня голосування.

Суб’єкти відповідного виборчого процесу можуть протягом двох днів з дня прийняття рішення комісії про затвердження тексту виборчих бюлетенів для голосування у відповідних виборчих округах ознайомитися з текстом бюлетеня.

Нагадаємо, що 17 листопада Боремельська ТВК зареєструвала чотири кандидати на посаду голови с. Боремель та 54 кандидати у депутати Боремельської сільської ради об’єднаної територіальної громади. 

За коментарями звертайтесь:
Анатолій Бондарчук, координатор громадського спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Рівненській області
тел. +38 096 918 7408,
 

У разі виявлення порушень виборчого процесу звертайтесь за телефоном гарячої лінії ОПОРИ:

044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

Веб-сайт |Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.