До Дня святого Валентина кожному рівнянину випала нагода подарувати своїй другій половинці неповторний еко-подарунок, який напередодні виготовляли на еко-майстер-класах. Організаторами заходу виступили Громадянська мережа ОПОРА, місцева ініціатива «Зеленька Рівне», громадська організація «Екоклуб» та молодіжна платформа «Яскраво».

Майстер-класи стали не лише цікавим способом виготовити подарунок коханій людині, а й зробити його екологічним.

ОПОРІвці працювали над виготовленням підсвічників. Цікавим елементом майстер-класу став рециклінг – вторинне використання сировини. Так, для виготовлення підсвічників використовувалися скляні банки, зубна паста та звичайні губки для миття посуду.

15 02 16 001

Активісти «Екоклубу» та «Зеленьки» майстрували магнітики – дерев’яні сердечка, які декорували натуральними матеріалами (кавовими зернами, спеціями, нитками та льняними і бавовняними шматками тканини). А представники «Яскраво» допомагали у створенні теплої листівки у техніці айріс-фолдинг з використанням газет та журналів.

«Схожі еко-майстер-класи громадські активісти проводять щомісячно, аби показати рівнянам, як чудово можна поєднати економію та творчість», – прокоментувала місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Ірина Кантарія.

За додатковою інформацією звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Ірина Кантарія
тел.: +38 093 726 36 77

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агенство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.