Найбільше кандидатів у депутати до сільської ради Новополтавської об’єднаної громади Новобузького району Миколаївської області зареєстровано від районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Так, 6 жовтня Новополтавська сільська виборча комісія остаточно сформувала список кандидатів на перших виборах об’єднаної громади, які пройдуть 29 жовтня 2017 року. І хоча, зі слів голови комісії, вже деякі кандидати висловили бажання написати заяви щодо скасування своєї реєстрації, на поточний час загалом на вибори в Новополтавську сільську раду зареєструвалось 65 кандидатів, що складає більше чотирьох людей на один виборчий округ.

Переважна більшість кандидатів висунуті районними організаціями партій.

Так, найбільше кандидатів висунуто районною організацією партії БПП «Солідарність» - 14 кандидатів, найменше - об’єднання «Самопоміч» (2 кандидати). Найбільше кандидатів зареєстровано по округу № 2 – 8 кандидатів, а найменше по округам № 5, №12, №13 – по 3 кандидати.

На посаду сільського голови зареєструвалось 8 кандидатів, 7 з яких  є місцевими мешканцями об’єднаної громади. Слід зазначити, що з діючих голів сільських рад, які увійшли до ОТГ, документи на реєстрацію подав тільки сільський голова Новополтавки.

Відзначимо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів – (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 

За коментарями звертайтеся:

e-mail: [email protected]

 

Веб-сайт|Фейсбук |Твіттер

(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 29 жовтня 2017 року. Починаючи з 11 вересня у 24 областях працюватимуть 69 довготермінових спостерігачів. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.