У середу, 25 січня, об 11:00 у приміщенні Подільського районного центру зайнятості м. Києва відбудеться лекція на тему «Енергоефективність – крок до економії». Захід спеціально організований для тимчасово безробітних осіб.

Під час зустрічі учасники опанують прості правила економії в побуті, навчаться користуватись приладами для мінімального споживання електроенергії та обирати лише енергоефективну техніку для домівки. Місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аліна Брезіцька переконає, що платіжки за комунальні послуги можна скоротити на третину.

Окрім того, мова йтиме про те, як правильно утеплитись, не завдавши шкоди собі та сусідам, чому шкідливе клаптикове утеплення та до чого це може призвести.

Дата проведення: 25 січня 2017 р.
Місце проведення: м. Київ, вул. Маршала Гречка, буд. 20А (Подільський районний центр зайнятості міста Києва).
Початок: 11:00.

За додатковою інформацією звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аліна Брезіцька
тел.: +38 063 685 95 28

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.