На проведення перших виборів в об’єднаних територіальних громадах Миколаївська область отримає 3 мільйони 141 тисяч 200 гривень.

Так, Центральна виборча комісія затвердила Розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 11 та 18 грудня 2016 року.

Найбільше коштів, а саме 420 тисяч гривень,  було виділено на вибори депутатів Баштанської міської ради Баштанської міської об’єднаної територіальної громади та Баштанського міського голови, найменше – 79 тисяч гривень на вибори депутатів Бузької сільської ради Бузької сільської об’єднаної територіальної громади та Бузького сільського голови.

Крім того, згідно з постановами ЦВК, 11 тисяч 600 гривень буде направлено до бюджету Миколаївської облдержадміністрації на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень.

Громадянська мережа ОПОРА нагадує, що 11 та 18 грудня 2016 року пройдуть перші вибори в 19 об’єднаних територіальних громадах Миколаївської області. Згідно з календарним планом Центральної виборчої комісії, виборчий процес розпочався 22 жовтня для виборів , які відбудуться 11 грудня, та розпочнеться 29 жовтня для виборів в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 18 грудня 2016 року.

 
За коментарями звертайтеся: